top of page
verhuizen

VERHUIZEN ?

Maak het jezelf gemakkelijk !

BonFacility ontzorgt door al het regelwerk rondom verhuizingen uit handen te nemen. 

Icoon CS - Verhuisservice wit.png

Zo bespaart u tijd én geld.

Icoon CS - Arrows.png

ONZE ONDERSTEUNING

Icoon CS - Arrows.png
Icoon CS - Waterbedrijf.png

WATERBEDRIJF

Vanaf de dag dat u de sleutel van uw woning ontvangt, zorgen wij voor stromend drinkwater. Bovendien zorgen wij ervoor dat  u dan niet meer betaalt voor de waterlevering in uw vorige woning. 

Icoon CS - TITV.png

TELEFOON, INTERNET & TV

Ook dit is maatwerk! Aan de hand van uw behoeften, de demografische samenstelling van uw huishouden en beschikbare mogelijkheden zoeken wij de beste optie op het gebied van telefonie, internet en televisie-aansluiting. Prijs, kwaliteit en garantie staan hierbij centraal.

Icoon CS - Energieleverancier.png

ENERGIELEVERANCIER

Welke energieleverancier past bij u?
Aan de hand van uw verbruik, woning en levensstijl, bekijken wij welke energieleverancier het meest geschikt is. Maatwerk waarmee u flink bespaart.

Icoon CS - GEMDIENST.png

GEMEENTELIJKE DIENSTEN

Afvalstoffenheffing, rioolheffing, parkeervergunning, OZB-belasting… leuker kunnen ook wij het niet maken. Wél makkelijker! Door u aan te melden voor al deze gemeentelijke diensten. Zodat u er geen omkijken meer naar hebt.

Icoon CS - Energielabel.png

ENERGIELABEL

Is uw huis energiezuinig? Heeft u een energielabel A; B; C of zelfs lager? Als gecertificeerd EPA-adviseur zorgt BonFacility voor een correcte energielabel en geeft adviezen voor mogelijke verbeteringen.

Icoon CS - LAADPAAL.png

LAADPAAL ELEKTRISCHE AUTO

Rijd u een elektrische auto? Dan zorgen wij ervoor dat de geschikte laadpaal bij uw nieuwe woning wordt geplaatst en geïnstalleerd. Wéér een zorg minder.

Verhuis-Management

Image by Matthew Henry

Gegarandeerd

ONAFHANKELIJK
MAATWERK

Zo kiezen we niet voor de eerste de beste energieleverancier. 

U wilt natuurlijk niet te veel betalen. Maar welke leverancier past dan het beste? Dat is afhankelijk van o.a. een levensstijl, de woning en het verwachte verbruik. Gebruikt u meer gas of elektriciteit? Hecht u waarde aan duurzame energie? Op basis van deze informatie en andere indicatoren zoeken we als onafhankelijke partij de juiste energieleverancier voor u.

bottom of page